1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. GAZETECİ ATİLA’NIN EŞİ VEFAT ETTİ

GAZETECİ ATİLA’NIN EŞİ VEFAT ETTİ

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (SBGC) kıdemli üyelerinden Sındırgı Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Altıok Hakan Atila’nın eşi Nuriye Atila yaşamını yitirdi.

featured
0
Paylaş

Uzun süredir rahatsızlığı bulunan Nuriye Atila, 73 yaşında ve üç çocuk annesiydi.  Nuriye Atila’nın cenazesi Sındırgı Şerifpaşa Camisinde ikindi vakti kılınan namazının ardından ilçe kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

BİRLİK Gazetesi Ailesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, başta kıymetli eşi Altıok Hakan Atila olmak üzere evlatlarına, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

 

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!