Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Geçtiğimiz 5 yılda Ayvalık’ta yollarımıza en çok yatırım yapılan dönemi yaşadık” dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Zeytin Sokak’taki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalledeki çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Ergin, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ayvalık Belediyesi hem kırsal hem de merkezdeki mahallelerde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren Ayvalık Belediyesi altyapı iyileştirmeleriyle sadece trafik güvenliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda şehir estetiğine de katkı sağlıyor.

Çalışmaların hafta sonları da dahil yoğun bir tempoyla devam ettiğini söyleyen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Küçükköy mahallesi Sefaköy mevkii, Zeytin Sokak’taki yol yapım çalışmalarındayız. Pazar günü dahil yoğun bir tempo ile çevreye rahatsızlık vermeden işlerine devam eden emekçilerimizle ve mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Yaklaşık 9 bin metrekarelik yolumuzun çoğu tamamlandı, geçtiğimiz 5 yılda Ayvalık’ta yollarımıza en çok yatırım yapılan dönemi yaşadık. Bu dönem de söz verdiğimiz gibi Ayvalık’ta yapılmayan yol bırakmayacağız, sorunları bir an önce çözeceğiz” ifadelerini kullandı. Yaklaşık 9 bin metrekarelik yolun çoğunun tamamlandığını belirten Başkan Mesut Ergin, "Geçtiğimiz 5 yılda Ayvalık’ta yollarımıza en çok yatırım yapılan dönemi yaşadık. Bu dönem de söz verdiğimiz gibi Ayvalık'ta yapılmayan yol bırakmayacağız, sorunları bir an önce çözeceğiz" dedi.

 

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER