Edremit Belediyesi ekiplerinde ilçe genelinde bahara hazırlıklar devam ediyor.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, görev ve sorumluluk alanlarında ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler budama ile ağaçların ömrünün uzatılması, hastalıklara karşı direncinin artırılması ve estetik görüntüsünün oluşmasını sağlıyor. Ayrıca yürütülen ağaç budama çalışmaları ile olumsuz hava şartlarında meydana gelebilecek muhtemel kazalar için de tedbirler alınıyor.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor. Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çarşı merkezinde, park ve yeşil alanlardaki ağaçlar ve bitkiler budanarak hem gelişme süreleri hem de ağaç ve bitkilerin düzgün formda kalmaları amaçlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, özellikle insan ve trafik sirkülâsyonu yoğun olan yerlerde ve güvenlik bakımından risk arz eden ağaçların budama çalışmalarına öncelik verdiklerini belirten Hançerli, ekiplerin planlı bir şekilde ağaçlandırma faaliyetlerini sürdürürken, ağaç dikmenin yanında mevcut park, cadde ve yeşil alanların bakımı ve budama faaliyetlerinin devam ettiğini vurguladı.

HABER: SERMİN ASLAN