Edremit Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kolay ulaşabilmeleri için WhatsApp ve Telegram hatlarını hizmete sundu. Bu hatlar üzerinden Edremitli vatandaşlar belediyeye 7/24 ulaşarak istek, şikâyet ve önerilerini iletebilecekler.

Edremit Belediyesi WhatsApp ve Telegram Hattı'ndan Yapılabilecek İşlemler; Belediyeye ait tüm hizmetler hakkında bilgi almak, su, elektrik, doğalgaz gibi faturaların ödenmesi, Zabıta, itfaiye, ambulans gibi acil servis talepleri, Park ve bahçe, yol ve kaldırım gibi altyapı sorunlarını bildirmek, Çevre kirliliği, gürültü kirliliği gibi konularda şikâyette bulunmak, Belediye tarafından düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi almak, Belediye meclis toplantılarını canlı izleyebilecekler.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, "Vatandaşlarımızın belediyemize daha kolay ulaşabilmeleri için WhatsApp ve Telegram hatlarını hizmete sunduk. Bu hatlar üzerinden 7/24 bize ulaşarak istek, şikayet ve önerilerini iletebilecekler. Edremitli hemşehrilerimiz bu imkândan faydalanmaya davetlidir" dedi. Edremit Belediyesi WhatsApp ve Telegram Hattı: Telefon: 0552 374 0 374

HABER: HABER MERKEZİ