Edremit Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için "Elini Uzat" kampanyasına devam ediyor. Kampanyaya destek olmak ve kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak için vatandaşlar 444 85 10 numaralı telefonu arayabilir veya Edremit Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını takip edebilecek.

Edremit Belediyesi'nin "Elini Uzat" kampanyasıyla vatandaşlar destek olarak ihtiyaç sahibi ailelere umut ışığı olabilecek. Kampanya kapsamında; koltuk, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve fırın gibi kullanılabilecek durumdaki tüm ev eşyaları kabul edilecek.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, kampanyayla ilgili şunları söyledi: "Şefkat elimizin daha da güçlenmesi için siz de elinizi uzatın. Kullanılabilir durumdaki ev ve beyaz eşyalarınızı bize ulaştırmak için bizimle iletişime geçin. İhtiyaç sahibi ailelerimize umut olun, onların ışığı olun."

Vatandaşlar Kampanyaya Katılmak için 444 85 10 numaralı telefonu arayabilecek ya da Edremit Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilecek. Kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını Edremit Belediyesi'nin Zabıta Müdürlüğü'ne veya Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne ulaştırabilecek.

HABER: HABER MERKEZİ