Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yeni eğitim yılına başlayan Kavacık İlk/Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, 2024-2025 eğitim öğretim yılına yeni binasında başlayan Kavacık İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında okul binasında incelemelerde bulunan yetkililer, okulun işleyişi hakkında bilgi aldı. Kaymakam Çetin ve Başkan Bahçavan, okulun fiziksel koşullarıyla ilgili yapılan iyileştirmeleri de değerlendirdi. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için sunulan imkanları yerinde görmek amacıyla sınıfları gezdiler.

Öğrencilerle birebir sohbet eden Kaymakam ve Başkan, çocuklara yeni okullarında mutlu, sağlıklı ve verimli bir eğitim yılı geçirmeleri dileğinde bulundular. Sınıflarda öğrencilerin heyecanına ortak olan yetkililer, çocukların eğitim sürecine aktif katılım sağlamaları için onları teşvik ettiler.

Ziyaret sırasında, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisiyle öğretmenlerle birlikte pasta kesildi. Kaymakam Muttalip Çetin, burada yaptığı konuşmada, “Eğitim, toplumun en önemli temel taşlarından biridir. Bizler, eğitimin her zaman destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ise, “Yeni neslin yetişmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Öğrencilerimiz, yarının liderleri” dedi.

Ayrıca, Kavacık İlk/Ortaokulu’nun yeni eğitim-öğretim yılına hızlı bir şekilde hazırlanmasında önemli rol oynayan okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam ve Başkan, onların özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu vurguladılar. Ziyaret, eğitime verilen önemin ve desteklerin her zaman devam edeceği mesajıyla sona erdi.

HABER: SERPİL YILDIZ