Bandırma Belediye Meclisi toplantısında, Barış Manço Kültür Merkezi'nin zemin katındaki Melih Çınar Sergi Salonu'nun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilerek Dijital Gençlik Merkezi kurulması kararı alındı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza başkanlığındaki temmuz ayı olağan toplantısında, Türkiye Belediyeler Birliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokole göre, merkezin 5 yıllığına Büyükşehir Belediyesine tahsis edilmesi görüşüldü. Başkan Mirza, merkezin adının Melih Çınar Dijital Gençlik Merkezi olacağını ve proje tamamlandıktan sonra Bandırma Kültür Merkezi'ne taşınacağını belirtti.

CHP'li Bandırma Belediye Meclis Üyesi Elif Didem Çidem, konuya sanatçı kimliğiyle olumsuz oy verdiğini belirterek Melih Çınar Sergi Salonu'nun sanatçılar için önemini vurguladı. Başkan Mirza ise gençler için önemli bir proje için geçici bir fedakârlık yapılması gerektiğini ifade etti. Barış Manço Kültür Merkezi'nin zemin katındaki Melih Çınar Sergi Salonu’nun Balıkesir Büyükşehir Belediyesine tahsis talebi oy çokluğuyla kabul edildi.

HABER: HABER MERKEZİ