AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Kahramanmaraş depreminin yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma etkinliğine katılarak depremde hayatını kaybedenleri andı.
AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları ile birlikte İDA SER Edremit Arama Kurtarma Derneği’nin düzenlediği anma etkinliğine 04.17’de katıldı.
Gerçekleştirilen etkinlikte Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşları anan AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı: “AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı olarak, Kadın Kollarımız ile birlikte İDA SAR Edremit Arama Kurtarma Derneği’nin düzenlediği 04:17 Anma Etkinliğine katıldık. 6 Şubat depremlerinde kaybettiklerimizi saygı ve rahmetle anıyor, afetlere karşı bilinçlenmenin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguluyoruz. Deprem gerçeğini unutmadan, daha güçlü bir toplum için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
HABER: SERMİN ASLAN
Yorum yapın