Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak, mahallenin sorunlarına çözüm üretip, yaşam standartlarını yükseltmek için projelerini sıralamaya başladı. Albayrak, kentsel dönüşümün desteklenmesinden, sokak hayvanlarının beslenme sorununun çözümüne, mahalle güvenliğinin arttırılmasından, vatandaşa konforlu hizmet verilmesine kadar hazırladığı projelerle Atatürk Mahallesi’nin yıldızını parlatacak.

Balıkesir’in eski yerleşim yerlerinde olan Atatürk Mahallesi’nde, mahallenin yaşam standartlarını yükseltmek için yola çıktıklarını ifade eden Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak, kentsel dönüşümün desteklenmesinden, sokak hayvanlarının beslenme sorununun çözümüne, mahalle güvenliğinin arttırılmasından, vatandaşa konforlu hizmet verilmesine kadar hazırladığı projelerle farkını ortaya koyuyor.

 

MUHTARLIK VİZYON İŞİ

Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi, muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılmasının yanı sıra kentsel dönüşüm başta olmak üzere çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Albayrak mahallenin güvenlik gereksinim için parklara ve çocuk oyun alanlarına kamera takılması için çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Resmi kurumlardan gelen evrakların mağduriyeti ortadan kaldırmak için mahalle sakinlerine gün içinde teslimi yapacaklarını önemle belirten Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak “Vatandaşlarımızı bu konudan dolayı herhangi bir hak kaybını ortadan kaldıracağız” dedi.

Mahallede sokak hayvanlarının barınma ve beslenme konusunda projelerinin olduğunu da hatırlatan Seyfettin Albayrak “Seçilirsem yapacağım bir diğer önemli projede sokak canları için belirli noktalara beslenme ve barınma noktaları oluşturacağım. Sadece bu noktaları yapmakla kalmayıp sokak hayvanlarının sürdürülebilir bir şekilde beslenmesini sağlayacağız” diyerek mahallenin sorunlarına çözüm üreten, yaşam standartlarını yükselten projelerini anlattı.

HABER: SERMİN ASLAN