CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı; Karesi ilçesindeki Kabakdere, Deliklitaş, Yaylacık ve Beyköy Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Karesi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, ilçe yöneticileri ile meclis üyelerinin katılımıyla Karesi ilçesine bağlı Kabakdere, Deliklitaş, Yaylacık ve Beyköy Mahallelerini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette kırsal mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Sarı, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek notlarını tuttu. Ardından Milletvekili Sarı, mahalle muhtarları ile de istişarelerde bulunarak mahallenin sorunları ve eksiklikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından şu ifadelere yer verdi: “Ziyaretlerimiz sırasında mahalle sakinlerimiz ve muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip taleplerini aldık. Vatandaşlarımızın dile getirdiği konularla ilgili çözüm önerilerini not alarak gereken adımları atmak için çalışmalarımıza başladık. Her zaman halkımızın yanında olmaya ve sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için değerli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”

HABER: BUSE ASLAN