1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Cesur, artık gereken ilgi ve sevgiyi görecek

Cesur, artık gereken ilgi ve sevgiyi görecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İvrindi İlçesi Evciler Mahallesi’nde bir cani tarafından şiddet uygulandığı tespit edilen ve medyaya yansıyan şiddet görüntüleri tüm ülkede gündeme oturan köpek için Başkan Ahmet Akın’ın talimatıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Veterinerlik İşleri Şube Müdürlüğü harekete geçerek köpeği koruması altına aldı.

 

TÜM TEDAVİLERİ YAPILDI

13 Haziran Perşembe gününden itibaren Büyükşehir Belediyesi korumasında bulunan “Setter” cinsi 2021 doğumlu erkek köpeğin, İvrindi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerekli tüm tedavisi, bakımı, aşılaması, parazit uygulamaları ve sağlık kontrolleri yapıldı. Başkan Ahmet Akın’ın eşi Arbil Hanımın öncülüğünde hayvansever bir vatandaşa sahiplendirilen köpek “Cesur” adını aldı.

 

“ACILARINI UNUTTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Köpeğin şiddet gördüğü haberini sosyal medyadan üzülerek izlediğini belirten Fatma Özcan “Bir hayvansever olarak tabiî ki çok üzüldük, bütün hayvan severler gibi. Bana sahiplendirme yaptığı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra gereken; ilgiyi, sevgiyi, alakayı görecek. Acılarını unutturmaya çalışacağız.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Cesur, artık gereken ilgi ve sevgiyi görecek
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!