İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, gönül belediyeciliği şiarıyla vatandaşlara hizmet ettiklerine değinerek asıl hedeflerinin vatandaşın gönlünü kazanmak olduğunu ifade etti.

31 Mart mahalli idareler seçimleri için AK Parti’den yeniden aday olarak gösterilen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaş buluşmaları ile hizmet projelerini anlatan Başkan Cengiz, vatandaşların destek ve dualarını istiyor.

İvrindi için çalışmalarına devam edeceğini belirten İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “Göreve geldiğimiz günden bu zamana şehrimizin kalkınması ve hak ettiği hizmetleri alması için altyapıdan üstyapıya, sanayileşmeden sosyal projelere, doğalgaz konforundan ulaşıma ve sayamadığımız gözle görülür birçok projeyi hayata geçirip, başarılı çalışmalara imza attık. Her mahallemize hizmet ulaştırma, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme noktasında mesai meftunu gözetmeksizin uğraş verdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek yeni dönemde de birbirinden değerli projeleri hayata geçirecek, ilçemizin istihdamına, refah seviyesinin yükselmesine ve mahallelerimizin eksiklerini giderme noktasında doğru adımlar atmaya devam edeceğiz. İlçemiz için yine yeniden hazırız kararlıyız” dedi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER