1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BURSEM’DEN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

BURSEM’DEN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Burhaniye Belediyesi, ilçede seçilen dört öğrencinin 26 Mayıs'ta girecekleri Darüşşafaka sınavına tam destek sağladı. Öğrenciler, sınav gününe kadar BURSEM Eğitim Merkezi'nde öğretmenlerle birebir özel ders alarak hazırlandı.

featured

Sınav öncesinde Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Burhaniye Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Rukiye Güven Köken ve Darüşşafaka Körfez Gönüllüsü Gül Özmen Yıldırım, öğrencilerle bir araya geldi.

 

Bu buluşmada, öğrenciler moral toplarken Ayten Tuna, sınavda başarı dileklerini iletip öğrenciler için hazırlanan hediyeleri takdim etti. Ayrıca Burhaniye Belediyesi, öğrencilerin Balıkesir’de yapılacak sınava ulaşımı için de destek sağlayacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.