Burhaniye Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de öğrencileri unutmadı. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine giyim, kırtasiye ve eğitim seti bu yıl da Burhaniye Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtıldı. Eğitimde eşitlik ilkesini her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Ali Kemal Deveciler, “Ailelerimizin ekonomik yükünü hafifletmek en büyük gayemiz” dedi.

Burhaniye Belediyesi’nin eğitime olan desteği sürüyor. Belediye tarafından öğrenim durumuna ve okullara göre hazırlanan eğitim seti içerisinde her bir öğrencinin okul kıyafeti, çanta ve beslenme çantası ile birlikte içerisinde, kalemtıraş, silgi, 12’li kuru boya kalemi,12’li pastel boya, güzel yazı defteri, çizgili defter, kareli defter, resim defteri, kırmızı kalem, kurşun kalem, kalemlik ve etiket bulunan kırtasiye seti hediye edildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi’nde ilkokul ve ortaokul ve lisede öğrenim gören dar gelirli ailelere yönelik yapılan proje ’den bu yıl 500’e yakın öğrenci faydalandı. Bir toplumun kalkınabilmesi için en önem verdikleri projelerinin eğitim ve eğitimde fırsat eşitliği olduğunu söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatında yanında olmak, bizler için çok büyük bir mutluluk, ailelerimizin ekonomik yükünü hafifletmek en büyük gayemiz” dedi.

 

 

HABER: DOĞANCAN BALIK