10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Burhaniye Janset Gürbüz Engel Biziz Derneği tarafından düzenlenen sergiye Burhaniye Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Bülent Başaran, Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider, engelli dernekleri üyeleri ve engellilerin de katıldığı sergi Barış Manço Parkı’ndaki dernek ofisinde yapıldı. Engelli öğrencilerin el emeklerini sergilediği etkinliğe katılan Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Burhaniye Belediyesi olarak ilçedeki tüm engelliler ve engelli derneklerinin yanlarında olduğunu belirterek katılımcılarla sohbet etti.

Engelliler haftası kapsamında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ‘Yerel yönetimler olarak bizlere düşen görev her zaman onların yanlarında olmaktır, Belediyemiz bu alanda engelleri kaldırarak ve engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeler yaparak engelsiz bir Burhaniye için çalışıyor. Engelli vatandaşlarımızın hayatın her bir alanında rahatça yer alabilmeleri için çalışıyoruz” dedi.

 




KAYNAK: İHA