1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BURHANİYE’DE EMEKLİLERE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI

BURHANİYE’DE EMEKLİLERE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye’de yapımı devam eden Emekliler Lokali Sosyal Tesisi projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

featured
0
Paylaş

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Emekliler Lokali Sosyal Tesisi projesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Başkan Deveciler, proje hakkında Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve Belediye Meclis Üyesi Osman Akkoç ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışıyla emeklilerin ekonomik zorluklarını hafifletmeyi hedeflediklerini belirterek; “Her bir detayını en ince ayrıntısına kadar düşünerek, uygun fiyatlarla hizmet verecek lokalimizle, ekonomik zorluklarla boğuşan emeklilerimizin bütçesini bir nebze olsun rahatlatacak, keyifle zaman geçirecekleri yeni bir yaşam alanını ilçemize kazandırıyoruz” dedi.

“HER ŞEY SİZLER İÇİN”

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 6 yıldır verdikleri sözleri asla unutmadıklarını söyleyen Başkan Deveciler; “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 6 yıl önce çıktığımız bu yolda sizlere verdiğimiz sözleri asla unutmuyor, Burhaniye’mizde yaşayan her bir Evladımızın, Annemizin, Emeklimizin yüzünde oluşacak tebessümün sebebi olmak için sizlerden aldığımız güç ile durmadan ve yorulmadan Burhaniye’mize kazandırmaya devam ediyoruz. Her şey sizler için” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!