1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BTO’DAN AKIN’A ZİYARET

BTO’DAN AKIN’A ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi vermek ve sektörel talepleri iletmek üzere; Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Üyeleri Ayhan Atik, Çağrı Aldemir, Levent Oral ve Proje Sorumlusu Sonay İl, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı makamında ziyaret etti.

Bandırma’da serbest bölge kurulması için atılan ilk adım olan “Bandırma Serbest Bölgesi Fizibilite Raporu” çalışmasında gelinen nokta ve bundan sonraki süreçler ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı ziyarette, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın tarafından yapılan bu çalışmanın bölge yatırım projeksiyonu için çok önemli olduğu belirtildi.

Bandırma’da “Sıfır Atık Caddesi” oluşturulması yönünde geçmiş dönemde yapılan görüşmelerden bahsedilen ziyarette; konu ile ilgili farkındalığı arttırmak ve vatandaşların geri dönüşüme teşvik edilmesi amacıyla neler yapılabileceği konusunda öneriler sunulurken, bölge turizminin gelişmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Servis taşımacılığı yapan firmaların Büyükşehir Belediyesinden temin ettikleri Güzergah Belgelerinin ıslak imzalı olarak Bandırma’da bulunan hizmet binasından da temin edilmesine yönelik talebin yinelendiği ziyarette; Bandırma Doğruca Mahallesinde Taş Ocağı vasfında bulunan arazinin “Hafriyat Döküm Sahası” olarak düzenlenmesi ve Bandırma’nın 1/5000’lik imar planlarının durumu görüşüldü. Yapılan çalışmalar ve bahsedilen konuların önemli olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, sorunların çözümüne yönelik ilgili daireler tarafından araştırma ve çalışmaların yapılacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BTO’DAN AKIN’A ZİYARET
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!