Bigadiç Belediyesi tarafından kurulan "Mobil Süt Çeşmesi"yle vatandaşlara ücretsiz süt dağıtıldı.

Geleneksel olarak "Süt İç Sağlıklı Kal" sloganıyla her ay Bigadiç Belediyesi tarafından Bigadiç Meydanında düzenlenen etkinlikte mobil süt çeşmesinden vatandaşlara ücretsiz süt dağıtıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu 'Sağlıklı Bigadiç, Sağlıklı Gelecek, Sağlıklı Nesiller için her ay düzenli olarak yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz ‘’Süt İç Sağlıklı Kal’’ etkinliğimizi, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanımız Niyazi Tunç, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Çeşmelerimizden vatandaşlarımıza süt ikram ettik” dedi.

‘Süt iç sağlıklı kal’ projesi hakkında da bilgiler veren Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, yaptığı açıklamada ''Süt insanın en sağlıklı besin maddesi. Son yıllarda maalesef gazlı içeceklere rağbet iyice arttı. Gençlerimizi süte özendirmek için süt günleri düzenliyoruz.  İlçemizde görevde olduğumuz sürece de vatandaşımıza süt içirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sağlıkları için faydalı olmayan gazlı içeceklerin tüketilmesinden ziyade hem beslenme açısından hem sağlığımız açısından sütün öne çıkmasını istiyoruz'' dedi. 

 

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU