AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Erdek ilçesindeki kadın kooperatifini ziyaret ederek kadın emektarlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Erdek ilçeni ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Uygur, Erdek ilçesinde yaptığı ziyaretlerde ilk olarak vatandaşlarla bir araya geldi ve sohbet ederek başladı.

Milletvekili Uygur, ardından Ballıpınar Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ederek kooperatif üyeleri ile buluştu. Gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak AK Partili Belgin Uygur: “Nice güzellikler, nice emeklerden geçer. Ballıpınar Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi’nde Kadın Emektarlarımızla birlikteyiz. Kadın girişimcilerimizin tarımsal kalkınmada ki rolünün önemi asla azımsanamaz. Üretim, pazarlama ve istihdam konusunda ki çalışmaları, kadınlarımızın sosyo-ekonomik durumlarını iyileştirirken bir yandan da dayanışma ve işbirliğini teşvik ediyoruz. Bu bağlamda yürütmekte olduğumuz projelerimiz ile Kadınlarımıza olan desteğimizi sürdürecek, onların emeklerini görünür kılmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: BUSE ASLAN