1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BBB, üniversitelilerin yanında

BBB, üniversitelilerin yanında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tıpkı Balıkesir Üniversitesi’ni tercih eden gençlere olduğu gibi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne de kayıt olan gençlere okuyacağı şehir ve ihtiyaç duyacaklar alanlar hakkında bilgilendirerek kolay adapte olmalarını sağlamak amacıyla stant açarak tanıtım yaptı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı ve Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde açılan stantlarda öğrencilere; tanıtıcı broşürlerle Balıkesir, Bandırma ve çevresinin güzellikleri anlatılırken bir yandan da ihtiyaçlarına yönelik çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca şehir içi ulaşım, sosyal etkinlikler ve öğrencilere sunulan belediye hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

ÜNİVERSİTELİLER STANDA

İLGİ GÖSTERDİ

Standa büyük ilgi gösteren öğrenciler, gördükleri misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek öğrenci dostu bu yaklaşımdan dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür etti. Stant görevlileri ise öğrencilere Başkan Ahmet Akın’ın selamını ileterek üniversite öğrencilerine her zaman kapılarının açık olduğunu ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacaklarını vurguladı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı ve Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde 23 Eylül’e kadar hizmet verecek olan stantlar, gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BBB, üniversitelilerin yanında
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!