Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, Susurluk, Söve ve Günaydın yolunda yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Semizel, belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşların taleplerini de dinledi.

Başkan Semizel, Günaydın, Söve ve Susurluk yollarında yapılacak olan çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirterek incelemelerde bulundu. Meclis üyeleri Yaşar Sağlam ve Kemal Ayyıldız da başkanı bu inceleme gezisinde yalnız bırakmadı. Yol çalışmaları hakkında meclis üyeleri ile istişarede bulunan Başkan Semizel, vatandaşların daha güvenli yolculuk yapması için çalışmaların yakın zamanda başlayacağını ifade etti.

Ayrıca, Başkan Semizel, Yağcıköy Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Susurluk genelinde eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini ve hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların taleplerinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Semizel, bu talepleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Yağcıköy Mahallesi sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Semizel, ziyaretini tamamlayarak bölgeden ayrıldı.  

HABER: HABER MERKEZİ