1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BAŞKAN ŞEHİRLİ ÇALIŞANLARIN YANINDA

BAŞKAN ŞEHİRLİ ÇALIŞANLARIN YANINDA

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, memurlar için önemli bir sözleşmeye imza attı. Başkan Şehirli, sosyal denge tazminatını artırıp bayram ikramiyelerini yükselterek, çalışanların maddi desteklerini güçlendirdi.

featured
0
Paylaş

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, memur çalışma arkadaşlarına yönelik önemli bir sözleşmeye imza attı. Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt, Balıkesir’deki birçok belediyeyi ziyaret ettiklerini ve hazırlanan sözleşmeleri incelediklerinde Altıeylül Belediyesi’nin en iyi noktada olduğunu belirtti. Bozkurt, “Zamanında bizler gibi yıllarca sendikacılık yapmış, çalışanın hakkını savunan bir belediye başkanının olması bizi çok mutlu etti. Kendisine çalışan arkadaşlarına verdiği değer için teşekkür ediyorum,” diyerek Başkan Şehirli’yi övdü.

MEMURLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK DÜZENLEMELER

Başkan Şehirli, yıllarca sendikacılık yapmış biri olarak, hem isteyen hem veren taraf olmanın gerekliliğine dikkat çekti. “Ben geldiğim günden beri çalışanın ekmeğini aşını nasıl büyütürüz diye her fırsatta dile getiriyorum. Bugün Tüm-Bel-Sen ile imzaladığımız sözleşme kapsamında, sosyal denge tazminatında aylık tavan tutarının %120’sini karşılayarak önemli bir artış sağlıyoruz. Ayrıca, Ramazan Bayramı’nda 10.000 TL, Kurban Bayramı’nda 15.000 TL, Cumhuriyet Bayramı’nda ise 10.000 TL ikramiye vereceğiz. Yakacak yardımı olarak da net 10.000 TL ödeme yapılacak. Toplamda 45.000 TL’lik bir ikramiye hesaplarınıza yatırılacaktır. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun,” şeklinde konuştu.

Sözleşme imza törenine Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Tüm-Bel-Sen MYK Üyesi Mehmet Aslan, Şube Başkanları İlker Omar Demiray, Mümin Kemancı ve Bülent Barın da katıldı.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!