Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yayınladığı 19 Mayıs mesajında başta gençlerin olmak üzere bütün hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bütün gençlerin bayramını kutladığı bir mesaj yayınladı. Başkan Palaz yayınladığı mesajda ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesini konu alarak başladı. Devamında Başkan Palaz, ‘’19 Mayıs'ın 105. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs, yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük iradesinin simgesidir’’ diyerek günün anlam ve önemine derin bir vurgu yaptı.

Başkan Palaz, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde, gençlerin ulusal değerlere sahip çıkarak, ülkenin aydınlık geleceğini inşa edeceklerine olan güveninden bahsettikten sonra onlara yönelik mesajında, ‘’Sevgili gençler, sizler bu ülkenin yarınlarısınız. Bilim, sanat, spor ve her alanda kendinizi geliştirerek, ülkemizi daha da ileriye taşıyacağınıza inanıyorum.  Başarılı olabilmeniz için yanınızda olduğumu ve her zaman size destek vereceğimi bilmenizi isterim’’ diyerek desteklerini esirgemeyeceğini belirtti.

Başkan Palaz son olarak da, ‘’Bu özel günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Mücadelesinde emeği geçen tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Onların bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak ve daha da ileriye taşımak en büyük görevimizdir.

Tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum’’ sözleriyle yayınladığı mesaj son buldu.

HABER: SERMİN ASLAN