Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan ve beraberindeki şube müdürleri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete İlçe Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan'ın yanı sıra Şube Müdürleri Ahmet Vurucu ve Tahsin Güleç, Murakıp Osman Tuğrul Bodur, İlçe Vaizi Emrullah Sayar, Müftülük Şöförü Recep Balaban, Kur'an Kursu Öğreticileri Fatma Kuzucu ve Zeynep Merve Karatepe de katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın makamında gerçekleşen ziyarette, Müftü Dr. Abdulhamid Pehlivan ve beraberindekiler ağırlandı. Ziyaret sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunun ve hayırlı dilekler ileten Müftü Dr. Abdulhamid Pehlivan, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya yeni döneminde başarılar diledi.

Müftü Dr. Abdulhamid Pehlivan ve beraberindekilerin gerçekleştirdiği ziyaret, ilçe genelindeki iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmeye yönelik önemli adımlardan biri olarak kaydedildi. Bu ziyaret, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve ilçe Müftülüğü arasındaki olumlu ilişkileri ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER