1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BAŞKAN LAPANTA: "DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

BAŞKAN LAPANTA: "DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği istişare toplantısında, ilçeye hizmet için kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

featured
0
Paylaş

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Başkan Yardımcıları Aydın Cihan ve Mehmet Keklik ile birim müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, İvrindi için çalışmaya devam edeceklerini belirten Lapanta, “İvrindimiz için memleket aşkı, azim ve kararlılıkla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Güzel İvrindi’miz için var gücümüzle. Asla durmak, yorulmak yok” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!