Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, mahallelerde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Çamucu, Yaylacık ve Havutbaşı Mahalleleri’nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gaga, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların taleplerini dinledi ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Gaga, sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, “Sosyal belediyecilik ana, baba gibidir; şefkatlidir. Abi, kardeş, dost gibidir; sıcaktır. Biz de bunu yerine getiriyoruz” dedi. Gaga, ayrım gözetmeden herkese eşit ve adil hizmet sunduklarını belirtirken, ilçedeki projeler ve gelişmeler hakkında da bilgiler paylaştı.

“Her alanda yaptığımız çalışmalar ile Balya’yı ve Balya’lıyı hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşturacağız” diyen Gaga, yerel yönetimin halka daha yakın olmasının önemini vurguladı. Başkan, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini, bu sayede vatandaşların ihtiyaçlarını daha iyi anlama fırsatı bulacaklarını sözlerine ekledi. Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinin projelere yönelik öneri ve eleştirilerini dinleyen Gaga, bu geri bildirimlerin uygulamalara yön vereceğini belirtti. Balya'nın güzelliklerine ve potansiyeline dikkat çeken Gaga, ilçenin kalkınması için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. “Çünkü; Balya sevdalısıyız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER: SERPİL YILDIZ