Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yaz aylarında halk sağlığını korumak için ilaçlama çalışmalarının doğru yöntemlerle ve zamanında sürdürüleceğini açıkladı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Çevre Koruma ve İlaçlama Edremit Bölge Şefi Ömür Parmaksız ve saha ekibiyle bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda, Edremit genelinde devam eden uçkunla mücadele ve larva ilaçlama çalışmalarının detayları konuşuldu.

Başkan Ertaş, yürütülen çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunarak, karşılaşılan sorunlar ve yapılması gerekenler üzerinde durduklarını ifade etti. Çalışmaların, halk sağlığını koruma ve çevresel riskleri en aza indirme amacıyla yürütüldüğünü belirten Başkan Ertaş, bu süreçte iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Toplantıda, yaz aylarında herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına ilaçlama çalışmalarının zamanında ve doğru yöntemlerle devam etmesinin önemine vurgu yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, bu doğrultuda gerekli tüm önlemlerin alındığını ve çalışmaların kesintiye uğramadan sürdürülmesi için gereken tüm adımların atılacağını kaydetti.

HABER: HABER MERKEZİ