Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçenin çeşitli mahallelerinde düzenlenen Hıdırellez hayırlarına katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, geçtiğimiz hafta sonu Bükdere ve Büyükkatrancı Mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdırellez hayırlarına katıldı.

Bükdere ve Büyükkatrancı Mahallelerinde düzenlenen Hıdırellez hayırlarında vatandaşlarla bir araya gelen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, mahalle halkına ve muhtarlara teşekkür etti. Kendisini içtenlik ve sevecenlikle karşılayan vatandaşların her biriyle sohbet eden Başkan Cankul, aynı zamanda gittiği mahallelerde incelemelerde bulunarak ihtiyaç duyulan hizmetleri not aldı. Hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Bükdere ve Büyükkatrancı Mahallerimizde Hıdırellez hayrında hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. Kıymetli hemşehrilerimize bu güzel birlik ve beraberlik örneği ile düzenledikleri hayır ve dualarının kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ