Kepsut Belediyesi Muharrem Ayı dolayışılar Kapalı Pazar yerinde aşure hayrı yapıldı. Başkan Cankul, vatandaşlara elleriyle aşure dağıttı.

Kepsut Belediyesi, Muharrem Ayının manevi atmosferini yaşatmak ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla geleneksel aşure hayrı düzenledi. Kapalı Pazar yerinde yapılan Aşure Hayrına çok sayıda Kepsutlu vatandaş katıldı.

Kepsut'ta Muharrem ayı vesilesiyle geleneksel hale gelen Aşure Günü etkinliği Kepsut Belediyesi tarafından düzenlendi. Aşure hayrında konuşan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Kepsut Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz aşure hayrını bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe Kaymakamımız Sayın Tarık Yerlikaya, değerli kurum amirlerimiz ve kıymetli hemşehrilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen Aşure hayrımızın ilçemize ve ülkemize bolluk, bereket ve sağlık getirmesini diliyoruz. Muharrem Ayı'nda gelenekselleştirdiğimiz ikramımızla sadece inançlarımızın gereğini yerine getirmiyor, aynı zamanda vatandaşlarımızla bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Aşure etkinliğimizle bereketi ve birliği paylaşıyoruz. Bu anlamlı etkinliğimize katılan tüm değerli misafirlerimize ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

HABER: SERMİN ASLAN