31 Mart seçimlerinde Kepsut’u yeniden kazanan AK Parti Belediye Başkanı İsmail Cankul’a, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda AK Parti’den Kesput Belediye Başkanlığını 4’üncü kez kazanan İsmail Cankul’a ziyaretler devam ediyor. Son olarak Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a vatandaşların “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ederken, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyeleri “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Cankul, daha sonra hep birlikte Belediye Başkanlığı makamına geçerek burada kutlamaları kabul etti. Gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında memnuniyetini dile getiren Aydemir; “Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul ve Meclis üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, belediyemizde bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde güçlü adımlarla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Kepsut AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Kepsut’ta yapılan çalışmaları değerlendirdi. Açıklamalarının devamında ise; “Kepsut İlçe Teşkilatımıza ziyarette bulunarak teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız çalışmalarımızı önceki dönem İlçe Başkanımız Barış Kırgöz ile birlikte değerlendirdik. Misafirperverlikleri için İlçe Başkanımız İbrahim Özdemir ve İlçe Teşkilatımıza teşekkür ederiz” diyerek ziyaretini sonlandırdı.

 

 

HABER: UĞUR YAZICI