Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal’a ait, gıda alanında Ayvalık’ın en önemli alışveriş mağazalarından biri olan Barbun’un Çiftliği Et & Şarküteri’nin ikinci şubesi Cunda Adası’nda görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Cunda’nın işlek bir caddesinde hizmete giren mekânın açılışında; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye meclis üyeleri, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık Müftüsü Mehmet Yiğit, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, ATO Meclis Başkanı Suat Akın, ATO yöneticileri, Ayvalık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Melih Çakırca, Ayvalık Ziraat Odası yöneticileri, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Eşref Uslu, Kızılay Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Anıl Okyar, Bunge&Komili Zeytinyağı Operasyon Müdürü Mehmet Cavlı, işadamları, ilçenin tanınmış simaları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Klasik müzik melodilerinin yükseldiği açılış nedeniyle Barbun’un Çiftliği Et & Şarküteri reyonlarında satışa sunulan birçok ürün; yüzde 30 ile yüzde 50’ye varan oranlarda indirimli fiyatlarla satışa sunuldu.

Müftü Mehmet Yiğit’in yaptığı dua ve Belediye Başkanı Mesut Ergin’in konuşmasının ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete giren Barbun’un Çiftliği Et & Şarküteri Cunda Şubesi’nde reyonlarda satışa sunulan et ve süt ürünlerinin yanı sıra sebze, meyve, zeytin, zeytinyağı gibi ürünlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Açılış nedeniyle yüzlerce seçkin davetlileriyle yakından ilgilenen Ayvalık Ziraat Odası Başkanı ve Barbun’un Çiftliği’nin Sahibi Hasan Baysal ile zarif eşi Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Bedriye Baysal’ın heyecanı ise adeta gözlerinden okunuyordu.

Hasan Baysal muhabirimize yaptığı açıklamada, kendi çiftliklerinde son derece hijyen koşullarda yetiştirdikleri ürünleri, çiftlikten direkt halka ulaştırmak olduğunu söyledi.

Yıllardır kaliteli ürünleri, en makul fiyatlarla müşterilerine ulaştırabilmeye çalıştıklarına dikkat çeken Baysal, “Bugün hizmete soktuğumuz şubemizde, Cunda’lı vatandaşlarımız için kalitemizden ödün vermeden en iyi ürünleri, güleryüzlü personelimizle vereceğiz” dedi.

HABER: MAYHA