Balıkesir merkezde halen açılamayan CHP’nin en önemli sosyal projelerinden Kent Lokantası, aktif ve güçlü belediyeciliği bünyesinde barındıran Bandırma Belediyesi ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ikici kent lokantasını hizmete açmaya hazırlanıyor.

Bandırma Belediyesi, halk odaklı projelerinden biri olan İkinci Kent Lokantası'nı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Eski Hal Binası'nda hizmete açıyor. Yeni lokanta, uygun fiyatlarla kaliteli ve sağlıklı yemeklere erişimi hedefliyor ve sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir örneği olarak öne çıkıyor.

İlk Kent Lokantası, 17 Eylül'de Bandırma'nın Kurtuluş Günü'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından açılmış ve büyük ilgi görmüştü. İkinci şube ile bu hizmetin daha geniş bir kitleye ulaşması amaçlanıyor. Kent Lokantası, her gün 50 TL karşılığında dört çeşit yemek sunarak vatandaşlara hijyenik ve besleyici bir yemek imkanı sağlıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, açılışla ilgili yaptığı açıklamada; “Kent lokantalarımız, hem ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlarımıza destek oluyor hem de sosyal dayanışmanın güçlenmesine katkı sunuyor” ifadelerini kullandı.

Yeni lokantada, birincisinde olduğu gibi her gün farklı ve besleyici menüler sunulacak. İkinci Kent Lokantası, özellikle dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Bandırma Belediyesi yazılı olarak yaptığı açıklamada ise, Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla birlikte tüm halkı Kent Lokantası'nın açılışına davet ediyor.

 

HABER: UĞUR YAZICI