10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, gazeteciler ile düzenlenen kahvaltıda buluştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda Kaymakam Aksakal gazetecilerle bir araya geldi. Eti Maden Lokali’nde verilen kahvaltı programına Bandırma’da görev yapan yerel basın ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Engin Aksakal yaptığı konuşmasında gazetecilik mesleğinin, toplumun doğru bilgilerle aydınlatılması noktasında büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti, “Bandırma basınının, elde edilen veri ve bilgilerin vatandaşa ulaştırılması noktasında, doğru ve seviyeli haberciliği ilke edindiğini özellikle ifade etmek istiyorum. Bu anlamda tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu yoğun gündem içerisinde, göstermiş olduğunuz fedakârlık nedeniyle sizleri kutluyoruz. Gazeteciler toplumu ve kamuoyunu hızlı bir biçimde bilgilendirirler ve kamu hizmeti verirler. Bandırma'da aktif bir gazetecilik yapılıyor. Gazeteci arkadaşlarımızı kutluyorum. 2024 yılının Bandırma'ya, ülkemize ve dünyaya güzel haberler ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

HABER: BUSE ASLAN