Bandırma Belediyesi vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bandırma genelinde Bandırma Belediyesi tarafından, sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bandırma ilçesinde periyodik olarak gece ve gündüz ilaçlama çalışmaları kapsamında ilaçlama ekipleri bölge genelinde vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesi için sivrisinek, kara sinek, üvez, larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede bulunan cadde ve sokaklarda başlayan ilaçlama çalışmaları program dahilinde kırsal mahallelerde de devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, ilçe genelinde haşere ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaz aylarında daha rahat yaşayabilmeleri için sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları olan rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ve çöp alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Aksakal Mahallesi’nde Ekipler gece ilaçlama çalışmasında; Akçapınar Mahallesi, Eski Ziraatli Mahallesi, Yeni Ziraatli Mahallesi, Aksakal Mahallesi, Karaçalılık Mahallesi, Ergili Mahallesi, Doğa Mahallesi, Kuşcenneti Mahallesi, Yeşil Çomlu Mahallesi, Kiraz Mahallesi, Aksakal Mahallesi, Karaçalılık Mahallesi, Ergili Mahallesi, Dedeoba Mahallesi, Çakıl Mahallesi ve Yenice Mahallesi bölgesinde ilaçlama yapıldı.

Vatandaşların sağlığını korumak ve daha rahat bir yaz dönemi sunmak için çalışan ekipler gece boyunca süren ilaçlama faaliyetleri ile daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmaya devam ediyor. Edincik bölgesinde çalışma yapan ekiplerce; Göç İdaresi, Külefli Mahallesi, Gölyaka Mahallesi, Çepni Mahallesi, Orhaniye Mahallesi, Çarık Mahallesi, Enerjisa, Misakça Mahallesi, Şirinçavuş Mahallesi, Şirinçavuş Yazlıkları, Beyköy Mahallesi, Bezirci Mahallesi, Göç İdaresi, Yalı Sitesi, Başak Sitesi, Sazlıdere Mevkii, Hıdır Mahallesi, Hobi Bahçeleri, Merinos, Kemerönü Mevkii ve Narlık Mevkii’nde ilaçlama çalışması yapıldı.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU