Bandırma Belediyesi’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, ilçe genelinde haşere ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaz aylarında daha rahat yaşayabilmeleri için sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları olan rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ve çöp alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kent genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaz aylarında larva ilaçlama çalışmalarına hız kazandırdı. Ekipler ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşların sağlığı ve rahatlığı için titizlikle sürdürüyor. Ekipler kapsamında; “Dutliman Mahallesi, Sahil Yenice Mahallesi, Sığırcı Mahallesi, Bereketli Mahallesi, Erikli Mahallesi, Akçapınar Mahallesi, Eski Ziraatli Mahallesi, Balıkesir Asfaltı, Cezaevi Mevkii, Yeni Ziraatli Mahallesi, Çakıl Mahallesi, Yeni Yenice Mahallesi, Mahbubeler Mahallesi, Emre Mahallesi ve Dedeoba Mahallesi’nde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri gündüz ilaçlamalarının yanı sıra gece de ilaçlama yaparak sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler gece ilaçlama çalışmaları kapsamında; Hacıyusuf Mahallesi, Günaydın Mahallesi, Levent Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, 100 Yıl Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, Paşabayır Mahallesi, Sunullah Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Paşamescid Mahallesi, Ayyıldız Mahallesi, Haydar Çavuş Mahallesi, Bentbaşı Mahallesi, Dere Mahallesi, Hacıyusuf Mahallesi, Levent Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, 100 Yıl Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, Paşabayır Mahallesi, Sunullah Mahallesi, Kayacık Mahallesi, 17 Eylül Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Yeni Mahalle ve Ayyıldız Mahallesi'nde gece gerçekleştirilen çalışmalar ile gündelik yaşamı aksatmadan ilçenin her köşesine ulaşmaya devam ediyor.

HABER: HABER: EBRU KANTARLIOĞLU