Bandırma Belediyesi’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, ilçe genelinde haşere ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaz aylarında daha rahat yaşayabilmeleri için sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları olan rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ve çöp alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kent genelinde larva ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; 100.Yıl Mahallesi, Kayacık Mahallesi, Paşabayır Mahallesi, Çelebi Limanı, TMO, Levent Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Malta Parkı, Levent Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Hacıyusuf Mahallesi, Çalışkanlar Mahallesi, Mamun Bahçeleri, Hava Üssü Mevkii ve Eti Maden Mevkii güzergahlarında Bandırma’nın nefes alabileceği temiz bir ortam için larva ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri gündüz ilaçlamalarının yanı sıra gece de ilaçlama yaparak sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler gece ilaçlama çalışmaları kapsamında; Mahbubeler Mahallesi, Emre Mahallesi, Sahil Yenice Mahallesi, Dutliman Mahallesi, Levent Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Paşamescit Mahallesi, Yeni Mahalle, Hacıyusuf Mahallesi, Günaydın Mahallesi, Kayacık Mahallesi, 17 Eylül Mahallesi, Paşakent Mahallesi, 100.Yıl Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, Paşabayır Mahallesi, Sunulah Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Paşamescit Mahallesi, Ayyıldız Mahallesi, Haydar Çavuş Mahallesi, Bentbaşı Mahallesi, Dere Mahallesi, Hacıyusuf Mahallesi, Levent Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, 100.Yıl Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, Paşabayır Mahallesi, Sunullah Mahallesi, Kayacık Mahallesi, 17 Eylül Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Yeni Mahalle, Ayyıldız Mahallesii güzergahlarında ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan açıklamada; “Gece İlaçlamalarımız ile Sağlığımızı Koruyoruz. Şehrimizin sağlığı ve huzuru için gece ilaçlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sivrisinek ve haşerelere karşı yaptığımız bu ilaçlamalarla, siz değerli hemşehrilerimizin daha rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamasını amaçlıyoruz. Gece saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalarımız, gündelik yaşamı aksatmadan şehrimizin her köşesine ulaşmaktadır” denildi.

Aksakal Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler, “Daha temiz, daha sağlıklı bir Aksakal için çalışmaya devam ediyoruz. Aksakal Mahallesi’nde, sağlığınızı korumak ve konforunuzu artırmak amacıyla ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız, bölgedeki sivrisinek ve haşere sorunlarını çözüme kavuşturmak için aralıksız ilerliyor” açıklamasında bulundu. Aksakal Mahallesi’nde ilaçlama çalışması yapan ekipler, Akçapınar Mahallesi, Eski Ziraatli Mahallesi, Yeni Ziraatli Mahallesi, Aksakal Mahallesi, Karaçalılık Mahallesi, Ergili Mahallesi, Doğa Mahallesi, Kuşcenneti Mahallesi, Yeşil Çomlu Mahallesi, Kiraz Mahallesi, Aksakal Mahallesi, Karaçalılık Mahallesi, Ergili Mahallesi, Dedeoba Mahallesi, Çakıl Mahallesi, Yenice Mahallesi’nde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER