1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BANDIRMA BELEDİYESİ, STRATEJİK PLAN ŞEHİR ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI

BANDIRMA BELEDİYESİ, STRATEJİK PLAN ŞEHİR ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve ekibi, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın açılış konuşmasıyla başlayan Stratejik Plan Şehir Çalıştayına katıldı.

Şehir planlaması ve geleceğe yönelik stratejik adımların ele alındığı çalıştay, Balıkesir’deki belediye başkanları, akademisyenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşti. Bandırma Belediyesi, Balıkesir’de düzenlenen Stratejik Plan Şehir Çalıştayına katılarak, kentlerimizin sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini sağlamak adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Çalıştayda, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde, afete dirençli kentler oluşturma, tarım ve tarımsal kalkınma, ulaşım ve altyapı gibi konularda çözüm önerileri geliştiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BANDIRMA BELEDİYESİ, STRATEJİK PLAN ŞEHİR ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!