Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde larva ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, ilçe genelinde haşere ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaz aylarında daha rahat yaşayabilmeleri için sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları olan rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ve çöp alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kent genelinde larva ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Hacıyusuf Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Malta Parkı, Paşakonak Mahallesi, Çınarlı Mahallesi güzergahlarında Bandırma’nın nefes alabileceği temiz bir ortam için larva ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri gündüz ilaçlamalarının yanı sıra gece de ilaçlama yaparak sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “Gece İlaçlamalarımız ile Sağlığımızı Koruyoruz. Şehrimizin sağlığı ve huzuru için gece ilaçlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sivrisinek ve haşerelere karşı yaptığımız bu ilaçlamalarla, siz değerli hemşehrilerimizin daha rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamasını amaçlıyoruz. Gece saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalarımız, gündelik yaşamı aksatmadan şehrimizin her köşesine ulaşmaktadır” ifadelerine yer verildi. Gece ilaçlamaları kapsamında Bandırma Belediyesi’ne bağlı ekipler; Paşabayır Mahallesi, Sunullah Mahallesi, Kayacık Mahallesi, Toki Konutları, 17 Eylül Mahallesi, Haydar Çavuş Mahallesi, Bentbaşı Mahallesi, Dere Mahallesi, Yeni Mahalle, Ayyıldız Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Levent Mahallesi, İhsaniye Mahallesi güzergahlarında ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU