Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, ilçe genelinde haşere ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaz aylarında daha rahat yaşayabilmeleri için sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları olan rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ve çöp alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kent genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; 600 Evler Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Malta Parkı, 100.Yıl Mahallesi, Kayacık Mahallesi, Çalışkanlar Mahallesi, Mamun Bahçeleri, Paşakonak Mahallesi, Levent Mahallesi, Hava Üssü ve Eti Maden çevresi ve Sunullah Mahallesi güzergahlarında Bandırma’nın nefes alabileceği temiz bir ortam için larva ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

HABER: SERPİL YILDIZ