Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bandırma Belediyesi, ilçe genelinde haşere ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaz aylarında daha rahat yaşayabilmeleri için sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları olan rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ve çöp alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kent genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; 17 Eylül Mahallesi, Günaydın Mahallesi, Sunullah Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, Yeni Mahalle, Devlet Hastanesi Mevkii, Onyedi Eylül Üniversitesi, 100.Yıl Mahallesi, Kayacık Mahallesi, Ayyıldız Mahallesi güzergahlarında Bandırma’nın nefes alabileceği temiz bir ortam için sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri gündüz ilaçlamalarının yanı sıra gece de ilaçlama yaparak sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler gece ilaçlama çalışmaları kapsamında; Hacı Yusuf Mahallesi, Günaydın Mahallesi, Kayacık Mahallesi, 17 Eylül Mahallesi, 100.Yıl Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, Paşabayır Mahallesi, Sunullah Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Paşakonak Mahallesi, Yeni Mahalle, Ayyıldız Mahallesi, Haydar Çavuş Mahallesi, Bentbaşı Mahallesi, Dere Mahallesi, Levent Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Paşamescit Mahallesi, Hava Üssü mevkii, Hacı Yusuf Mahallesi, Günaydın Mahallesi, Kayacık Mahallesi, 17 Eylül Mahallesi, 100.Yıl Mahallesi ve 600 Evler Mahallesi güzergahlarında ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

HABER: SERPİL YILDIZ