Balya Belediyesi ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Balya Belediyesi, vatandaşların huzur içinde bir yaz geçirmeleri için ilçenin dört bir yanında titizlikle ilaçlama çalışmaları yapıyor.  İlaçlama çalışmaları, fosseptik, rögar, çöp konteynerleri, dere yatakları, göletler ve sulak alanlar gibi vektör üremesine müsait bölgelerde yoğunlaşıyor.

Balya Belediyesi’ne bağlı ekipler, özellikle vektör üremesine müsait alanlarda yoğun bir çalışma yürütüyor. Balya Belediyesi yetkilileri ilaçlama çalışmalarının düzenli olarak yapıldığını ve halk sağlığını koruma adına büyük önem taşıdığını belirtti. Belediyenin bu titiz çalışmalarıyla yaz aylarında haşere ve zararlı böceklerin kontrol altına alınması hedefleniyor.

Yaz aylarında ortaya çıkan sine ve karasinek gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini belirten ve çalışmaların aralıksız devam edeceğini duyuran Balya Belediyesi sosyal medya hesabında; “Belediye ekiplerimiz sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekiplerimiz, halk sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor, çevre ve insan sağlığını rahatsız edici unsurlardan temizlenmesine yönelik çalışmalarımız Belediye ekiplerimizce yaz ayı boyunca devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU