Balya Belediyesi’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Balya Belediyesi, hummalı bir çalışma ile ilçenin tüm mahallelerinde, cadde, sokak ve yollarını onararak güzel bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. İlçenin çeşitli mahallelerinde bozulan yollardaki kilitli parke taş tamiri ve yenileme gibi çalışmalara devam eden belediye ekipleri, Çiğdem Mahallesi’nde çevre düzenleme ve kilit parke taş döşeme işi çalışmasına devam ediyor.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Çiğdem Mahallesi’nde yapımı devam eden çevre düzenleme ve kilit parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Balya’nın sevdalısı olduğunu her cümlesinde belirten ve Çiğdem Mahallesi’nde yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “Çiğdem Mahallemizdeyiz. Mahallemizde devam eden çevre düzenleme ve kilit parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Balya’mız için en güzeli, en iyisi için çalışmaya devam edip, Balya’mızı geleceğe, umuda, aydınlık yarınlara emin adımlarla taşıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Gaga, incelemeler sonrası Çiğdem Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek talep, öneri ve istekleri dinledi.

HABER: SERPİL YILDIZ