Ayvalık Belediyesi, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan EMITT 2024'e katılıyor.

Ayvalık Belediyesi, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan EMITT 2024'e katılıyor. Ayvalık, 8. Salon 8561 numaralı stantta dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2024'te yerini alacak. Fuarda Ayvalık'ın doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleri, lezzetleri ve konaklama imkanları ziyaretçilere tanıtılacak.

 

BAŞKAN ERGİN, “AYVALIK’IMIZ EMİTT FUARI’NDA DÜNYA’YA AÇILIYOR”

Çeyrek Asırdır Dünya Turizminin Buluşma Noktası Olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT’2024) tarihi ve doğal güzellikleri içerisinde barındıran Ayvalık’ımızı bu yıl da dünya turizmine tanıtıyoruz.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, EMITT 2024'ün Ayvalık'ın turizm potansiyelini tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Başkan Ergin, "Ayvalık, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği bir destinasyon. EMITT 2024'te yer alarak Ayvalık'ı daha geniş kitlelere tanıtmayı ve turizm sezonunu uzatmayı hedefliyoruz. Çeyrek asırdır dünya turizminin buluşma noktası olan 27.Doğu Akdeniz Uluslararası Tanırım ve Seyahat Fuarı EMITT 2024, tarihi ve doğal güzellikleri içerisinde barındıran Ayvalık’ımızı bu yılda dünya turizmine tanıtıyoruz” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN