Gömeç Belediyesi; Yaya Mahallesi Travla Mevkii’nde yıllarca atıl bir şekilde duran yeşil alanı yenileyerek kullanıma açtı.

Gömeç Belediyesi ilçedeki atıl alanları yeniden kullanıma açarak vatandaşlarının hizmetine sunuyor. Gömeç ilçesi Yaya Mahallesi Travla Mevkii'nde yıllarca atıl olarak bulunan yeşil alan Gömeç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında her yaşa hitap edecek yeni bir sosyal alana dönüştürüldü.

Travla Mevkii'nde projelendirilen 'Hayrettin Karaca Parkı' rekreasyon alanı içerisinde çocuk oyun grupları, yetişkin fitness grubu, kamelyalı piknik alanları ve oturma alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, aydınlatma elemanları ve güvenliği sağlamak amacıyla kurulan kamera sisteminin yanı sıra, Gömeç ilçesi sınırları içerisinde el emeği ile üretilen ürünlerin tanıtımı ve satışının da yapıldığı gece pazarıyla vatandaşlara kapsamlı bir aktivite alanı sağlanıyor.

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam: “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan ve her yaş grubunun vakit geçirebileceği yeşil alanları koruyup çoğaltabileceğimiz projeleri destekliyoruz. Belediyemizin imkanlarıyla yapmış olduğumuz sosyal alanlarımızı ve parklarımızı her geçen gün daha da arttıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Haber: Gülten İmren




KAYNAK: İHA