Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Müdür Demir mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgili Öğrencilerim, Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Veliler! 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına büyük bir heyecanla bugün başlıyoruz. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için sorumluluk bilinciyle görevi başında olan tüm idarecilerimizin, öğretmenlerimizin, eğitim camiamızın değerli çalışanlarının kıymetli öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni Eğitim- Öğretim yılı hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Sevgili öğrenciler, Sizler tatildeyken sınıflarımız, sıralarımız, oyun alanlarımız, bahçemiz temizlendi, yenilendi. Sizlere daha iyi imkân ve koşullarda eğitim verebilmek için okullarımızın fiziki ortamları iyileştirildi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kitaplarımız sizlere ulaştırıldı.

Kıymetli Öğrencilerimiz, Yeni eğitim- öğretim yılı yenilikleriyle başlıyor. Yeni arkadaşlar yeni öğretmenlerin yanı sıra bu yıl okul öncesi, 1. sınıf, 5. sınıf, 9. sınıf ve hazırlık sınıflarında ilk defa uygulanmaya başlanacak "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni perspektifi ve özgün yapısıyla sizleri karşılayacak.

Değerli velilerimiz, Bizlere emanet ettiğiniz yavrularımızı en içten duygularla teslim alıyor ve bağrımıza basıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en güzel şekilde vatan ve millet sevgisi ile yetiştirerek eğitim hayatı boyunca bizleri ve sizleri gururlandıracak şekilde başarılar kazanmaları için gayret edeceğiz. Bu yolda en büyük desteği sizlerden alacağımıza eminim.

Çok değerli yol arkadaşlarım, bu ülkenin geleceğinin inşasında en önemli görevin bizlerin olduğunu bildiğinizden emin olarak bu yolda verilecek mücadelelerde yılmadan çalışacağınızdan da şüphem yoktur. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu günkü heyecanınızın ve sevincinizin hiç solmaması dileği Yeni eğitim öğretim yılının her birinize sağlık ve başarı getirmesi temennisi ile tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER