Edremit Belediyesi, Altınkum İda Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Edremit Belediyesi, ilçedeki altyapı ve çevre düzenlemeleriyle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Altınkum İda Caddesi'nde yağmursuyu drenaj hattı döşeme işlemlerinin sürdüğü ifade edildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu çalışma, ilçedeki yağışların daha etkin bir şekilde drenaj sistemine aktarılmasını sağlayarak, olası su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyor.

Öte yandan, belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışmalarla İbrahimce Mahallesi'nde kapsamlı bir mıntıka temizliği gerçekleştirdi. Ekipler, mahalledeki sokakları, yeşil alanları ve çevreyi temizleyerek, bölgenin daha sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşmasına katkı sağladı.

Edremit Belediyesi, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda, ilçenin daha temiz ve düzenli bir hale gelmesi için çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini belirtti. Belediyeden yapılan paylaşımda ayrıca, vatandaşlara çağrıda bulunularak, Edremit’in doğal güzelliklerinin korunması ve çevrenin temiz tutulması konusunda duyarlı olmaları istendi. “Hep birlikte hareket edelim, çevremizi temiz tutalım” ifadesi kullanıldı. Belediyenin bu tür çevre ve altyapı çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

HABER: HABER MERKEZİ