Altıeylül Belediyesi’ne bağlı ekipler temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeşil alanların bakımı ve temizliği için geniş kapsamlı çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda düzenli olarak ot biçme, budama, oyun gruplarının tamiratı, fitness aletlerinin temizliği ile bakımı yapılıyor.

Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yeşil alanlardaki ot ve çimlerin hızla büyüdüğünü belirterek, bu nedenle ilçenin çeşitli noktalarında bulunan park, bahçe ve refüjlerde düzenli bir şekilde ot biçme çalışması yapılmasının hem estetik açıdan önemli olduğunu hem de halkın bu alanlardan daha rahat ve güvenli bir şekilde faydalanmasını sağladığını vurguladı.

Altıeylül’de yaşayan vatandaşlar ise bu çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, şehrin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasının yanı sıra yeşil alanlarda vakit geçirirken daha keyifli bir ortam bulduklarını ifade ediyorlar.

Ayrıca Altıeylül Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Altıeylül’ün merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan parkların genel temizliği ile ot biçimi, budama, oyun gruplarının tamiratı, fitness aletlerinin temizliği ile bakımı ve diğer çalışmaları yaparak Altıeylül’ü daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyor” ifadeleri kullanıldı.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER