Altıeylül Belediyesi’ne bağlı ekipler ilaçlama çalışmalarıyla ilçede haşerelerle mücadeleye devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sivrisinek, karasinek vb. haşerelere karşı tedbirler almaya devam ediyor.

Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için imkânlarını seferber eden Altıeylül Belediyesi Altıeylül’ün dört bir yanında büyük bir titizlikle ilaçlama çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.  Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sivrisinek, karasinek, kene, hamam böceği gibi haşerelere karşı sıkı tedbirler almaya devam ediyor. Ayrıca ekipler kanalizasyonlarda kanal sisleme çalışmalarıyla da olası haşerelerin larvalarıyla da mücadele ediyor. Diğer canlıların ve ekolojik sisteme zarar vermeden ilaçlama faaliyetlerini sürdüren Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, istenmeyen canlıların kontrolünü sağlarken, haşerelerin taşıdıkları bakterilerin sebep olabileceği tifüs ve sıtma gibi olası hastalıkların da önüne geçiyor.

Altıeylül ilçesinde yaşayan vatandaşların taleplerini yerine getiren Altıeylül Belediyesi 444 06 09 Çözüm Hattına birimine gelen talepleri değerlendirip en kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

HABER: SERPİL YILDIZ