Altıeylül Belediyesi ekipleri talepler ve planlanan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmak adına düzenli olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, çöplerin toplanması, yolların ve parkların temizliğinin yanı sıra ana cadde, sokak ve meydanların temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor. "Daha temiz bir Altıeylül için" sloganıyla ilçede genel temizlik çalışmalarını yoğun mesai harcayan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haftanın her günü belirlenen mahallelerde kapsamlı olarak temizlik çalışması yapıyor. Ekipler, mahallelerde katı atıkların toplanması, yabani ot temizliği, kaldırım ve yolların süpürülüp yıkanması gibi birçok hizmeti yerine getiriyor.

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Sütlüce Mahallesi, Gümüşçeşme Mahallesi, Hasan Can Kültür Merkezi, 2.Gündoğan Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Plevne Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Pamukçu Mahallesi, Hasan Basri Çantay Mahallesi, Yıldız Mahallesi, Büyükbostancı Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Sütlüce Mahallesi ve Sabri Uğur Parkı’nın bakımı ve parkta bulunan elektrik arızasını giderdi. Ayrıca ekiplerce programlar ve planlamalar doğrultusunda da Altıeylül’de bulunan mahallelerde parkların tamiratı, fitness aletlerinin düzenlenmesi ve bakımları, parkların çimlerinin biçilmesi yanında çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi.

HABER: SERMİN ASLAN