Akçay Mahallesi Cemil Temel Mevkii'nde doğalgaz servis hattı bulunan binalarda abonelik işlemleri 10 Mart 2025’ten itibaren başlayacak.
AKSA Balıkesir Doğalgaz, Edremit ilçesinin Akçay Mahallesi Cemil Temel Mevkii'nde bulunan doğalgaz servis hattına sahip binaların abonelik işlemlerine ilişkin bir duyuru yaptı. Şirket, söz konusu bölgedeki doğalgaz hattına bağlı binaların, 10 Mart 2025 tarihinden itibaren abonelik bağlantı anlaşması için başvuruda bulunabileceğini açıkladı.
Duyuruda, abonelik başvurularının yalnızca tapu sahipleri tarafından yapılabileceği belirtilirken, abonelik bağlantı bedelinin 7.443,14 TL olarak belirlendiği ifade edildi. Başvuru sahiplerinin, işlemlerini tamamlayabilmek için belirli belgeleri sunmaları gerektiği vurgulandı. Gerekli evraklar arasında; tapu fotokopisi, tapu sahibinin kimlik fotokopisi ve doğalgaza geçiş yönetim karar defteri yer alıyor.
Abonelik işlemlerinin yapılacağı yer ise AKSA Balıkesir Doğalgaz Edremit Şubesi olarak açıklandı. Şube, Kadıköy Mahallesi Sezgin İnan Caddesi No: 4/B adresinde bulunuyor.
Konuya ilişkin olarak AKSA Balıkesir Doğalgaz, abonelerin mağduriyet yaşamamaları için belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamalarını öneriyor.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın